Gastenboek

Mededeling: voorheen werd gebruik gemaakt van een extern gastenboek. Dit gastenboek is plotseling opgeheven, waardoor eerdere berichten helaas verloren zijn gegaan.

Laat hier uw bericht achter:

Naam*:
Bericht*:

*Verplicht veld


Geplaatste berichtenHerfstconcert 2019, 15 oktober 2018
Een gouden greep: Een vol stadskoor Grave en een enthousiast Wychens Kerkeveld Orkest o.l.v. een charmante Arlette Zwaaans. 2 Componenten op een Herfstconcert onder zomerse temperaturen met volkomen verschillende muziekstukken zorgden voor een enthousiast publiek in Wijchen. Na 3 stukken van Mozart en de kleuren van de wind sloot het stadskoor Grave het eerste deel af met een bijzonder fraai uitgevoerd Cent Mille chansons waarvoor Geert Verhallen het arrangement schreef. Het Kerkeveld orkest begon met een Marche naar Mars en na de pauze konden we naar de Maan.Stadskoor Grave verzorgde na de pauze o.a. het fraai en goed vertolkte Israƫlische Bashana Haba'ah en sloot het vocale deel af met een lofzang dat wij toch samen in een mooie wereld wonen en zo moeten behouden. Kerkeveld Orkest sloot af met een imposante en mooi uitgevoerde potpourri, waarbij de sterke hoorn- en trompetsectie de boventoon speelde. Selma Peters verzorgde een uitstekende pianobegeleiding.W.Redijns, 30 augustus 2018
Jammer, dat de oude berichten van het gastenboek zijn verwijderd, maar begrepen, dat door omstandigheden dit verloren is gegaan.

Ik heb genoten van jullie concert in Nijmegen in de Boskapel. Dit moet voor herhaling mogelijk zijn. Accoustiek, opstelleing en uitvoering waren m.i. erg professioneel. Wat voor Kerstdagen?