Foto leden Stadskoor Grave

Welkom
Hartelijk welkom en fijn dat u de website van "Stadskoor Grave" bezoekt. 

Graag willen wij u via onze site informeren over onze vereniging. "Stadskoor Grave" is een gemengd-profaan-koor waarbij het zingen als een feest van muzikale verwondering wordt beleefd.  

Het koor is in 1955 opgericht. Bij de laatste wijziging van 23 oktober 2012 zijn de Statuten en het Huishoudelijk Reglement geheel geactualiseerd. 

Momenteel bestaat "Stadskoor Grave" uit 40 leden.
Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit profane werken. Er worden (licht)klassieke werken van oude en eigentijdse componisten tot musical en volksmuziek uit diverse  landen en overige eigentijdse liederen gezongen.
Ook staan diverse religieuze werken op het repertoire voor zowel concertuitvoeringen als voor uitvoering  tijdens bijzondere gelegenheden van koorleden.

Het jaarlijkse feest met partners, het gezellig samenzijn na het zomerconcert voorafgaand aan de zomervakantie  en de Nieuwjaarsborrel verstevigen de saamhorigheid en sociale contacten tussen de leden onderling. 

Wilt u ook kennismaken met ons koor en de muzikale verwondering van zingen beleven, loop dan vrijblijvend binnen  tijdens onze wekelijkse repetitie. Wij repeteren op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 en vanaf 2 april 2024 van 20.00 uur tot 22.00 uur in de theaterzaal van Catharinahof, Koninginnedijk 252 te Grave.

Wilt u lid worden van "Stadskoor Grave" of nadere informatie, klik op contact en vul het contactformulier in of belt u naar het secretariaat 06-40796174. 
U kunt lid worden van "Stadskoor Grave" tot de leeftijd van 75 jaar.

"Stadskoor Grave" steunen?
U kunt ook meedoen met "Stadskoor Grave" door Vriend te worden of Sponsor, een gift is ook altijd welkom. Zo zorgt u er mede voor dat dit unieke  koor in Grave kan blijven bestaan en haar activiteiten naar de toekomst toe kan uitbouwen. U leest er meer over als u  klikt op ondersteuners! 
"Stadskoor Grave" is bij de KvK geregistreerd onder nr. 40215146 en is aangesloten bij de KBZON.

© "Stadskoor Grave"